Naturlige øjne og skøn glat hud

Mine voksbehandlinger er grundige, og de holder længe. Du får dejlig glat hud, og bliver klar til sommer, velvære og fest. Dine vipper og bryn er et kapitel for sig. Når du får dem lavet hos mig, sker det med stor omhyggelighed – og med et smukt og naturligt udtryk.

Voksbehandlinger til hele kroppen

Vil du gerne have bløde og flotte ben over længere tid? Eller vil du bare gerne have fjernet hår på ryggen? Eller måske på overlæben? Så er mine grundige voksbehandlinger lige noget for dig. Jeg bruger rullevoks til de fleste af mine behandlinger, som er let at påføre – og giver dig et flot resultat med en holdbarhed på cirka 4-6 uger. Husk: Du skal ikke gå ud i sollys før dagen efter behandling, da huden er lysfølsom.

Bryn og vipper som fremhæver dit ansigt

Der er ikke noget flottere, end bryn og vipper som har et naturligt udtryk – og som fremhæver dine træk på den bedste måde. Den måde jeg arbejder på, er grundig og med års erfaring.

Det er vigtigt, at dine vipper tager sig godt ud, og jeg farver med stor omhyggelighed – både de øverste plus underste vipper. Farven er selvfølgelig nøje udvalgt og blandet, så den komplimenterer dit udtryk allerbedst. Farven bliver påført ad flere omgange, da dette giver dig det smukkeste resultat – inklusiv god holdbarhed. Jeg plukker med pincet, og vokser med sukker.