Sommervarme og yoga på plænen

Der er ikke noget bedre, end at lave yoga en varm dag i naturens favn. Timerne er ikke fastlagte, og vil blive annonceret løbende. Husk, at din yogamåtte er din personlige oase, med blidt fokus på dig – i samvær med andre. Få kontakt til hele din form – i krop, sind og ånd.

Mettes Yoga på plænen

Jeg nyder virkelig at lave yoga ude i det fri – i dialog naturens stærke kræfter. Der er altid en god græsplæne i nærheden, som gerne vil have besøg af os. Så når vejret er godt på en søndag eftermiddag, kan du komme med på en skøn yogatime af mine.

Få genskabt din jordforbindelse

Vidste du godt, at du får genskabt din energi og frekvens, når du graver dine fødder ned i græsset? Det er en gave af de helt store, kan jeg med sikkerhed fortælle dig. Når du dyrker yoga i det fri, bliver du friskt grounded i din energi – og med gaven fra jordforbindelsen bliver du ladet op (og afladet alt det, som trænger til netop dette). Smart.

Følg med på min Facebook og Instagram sider og tilvælg notifikationer, så ved du hvornår jeg holder mine yogaklasser ude i det fri.

Rul måtten ud – skab plads til dig – få lidt sved på panden og et smil på læben – bliv træt på den fede måde – jeg glæder mig til at se dig.

Alt det praktiske:

En yogatime på plænen varer 75 minutter

Du indbetaler 75,- på MobilePay Business:
37219 (Mettes Massage)
Indbetaling er også din tilmelding.