Access Bars

Hvad ville du sige til at frigøre din energi endnu mere? Det er nemlig det, Access Bars kan! Behandlingen foregår via blid aktivering og berøring af de 32 punkter på dit hovede – og det frisætter din energi.

Hvad er Access Bars?

Dette er en meget enkel behandlingsteknik, der relaterer til forskellige områder af dit liv. Igennem livet fra barndom, ungdom og til voksen, har vi lært (og fået mange sandheder), som vi har integreret som vores egen sandhed. Disse “sandheder” kan let give os forhindringer – og begrænse os. Access Bars hjælper dig med at rydde op i de indlærte programmer, som gennem tid er blev gemt i dit indre lager. 

Access Bars er 32 forskellige energipunkter, som løber igennem og rundt om hovedet. En Bar er en energibane mellem to punkter, som er forbundet med centre i hjernen, som disse gemmer og lagrer forskellige områder af livet. Ved meget let og blid berøring aktiveres punkterne (lagre), derved strømmer der energi igennem disse, som så igen frigør tankemønstre og overbevisninger – dem som står i vejen for det liv, du ønsker dig.

Access Bars

Hvordan hjælper Access Bars? Har du lyst til at rydde op i dit indre lager af tanker, følelser og overbevisninger? Og opnå en bedre søvn? At give dit liv mere glæde, lethed og fred i krop og sjæl? Hvis du har et ja, så kan du åbne op for nye og uendelige valgmuligheder, der altid er tilstede.

Behandlingen hjælper dig med at finde ind til din egen unikke kerne. Din sandhed. Når du finder vejen ind, bliver det lettere for dig at foretage nye valg – og se muligheder. Du får fat i dit fulde potentiale.

Hvordan foregår Access Bars?

Du ligger fuldt påklædt på min briks, og behandlingen begynder med, at du bliver berørt meget blidt – og forsigtigt på Bars-punkterne på hovedet. Herved frigøres din indre energi. De steder som er klar til det, bliver forløst og frisat.

Behandlingen kan forløse de stagnerede overbevisninger – som meget ofte er låst fast. Emnerne kan være både positive og negative: vrede, penge, kontrol, krop, seksualitet, sorg, kreativitet, fred, ro, glæde, alderdom, håb, magt, håb, drømme, kommunikation, kreativitet, venlighed, taknemmelighed … og meget mere.

En ting er helt sikker, og det er, at selvom det er store energier, vi arbejder med, så er Access Bars en meget afslappende oplevelse. Du kommer i en dyb tilstand af stilhed, som gør dig godt. Det kan endda føles som en powernap og tiltrængt hvil. Husk, at behandlingen kan gentages lige så ofte, som du har brug for den.

Når du har fået Access Bars

Efter den blide behandling vil du mærke en ny form for ro og klarhed – en ny væren. Det der før ”bandt” din energi, er nu frisat … ja du får måske endda lyst til at gå på eventyr og udforske nye spændende veje. Giv dig selv en gave – kom og oplev en Access Bars.

”Det er dit synspunkt, der skaber din virkelighed, og ikke din virkelighed, der skaber dit synspunkt”. Gary M. Douglas – Access Bars Grundlægger.