Glæden ved healing

Du er på en livsrejse – og den rejse er unik. Er der noget, som du gerne vil arbejde dybere med og søge indsigt i? Så er healing hos mig en god vej at gå. Du får vigtige ledetråde og fornyet energi. Husk at du også kan kombinere healing med Osho Zen Tarot.

Hvad er healing?

Ordet betyder at gøre hel. Healing er ikke hokus pokus, alle gør det, nogen bevidst som jeg, og andre ubevidst. Heale er omsorg i at kunne hjælpe et andet menneske videre, fra det ståsted du er midt i. Til at bringe dig videre til klarhed “ og se “ andre veje hen.

Hvordan føles det, at modtage en healing hos mig? Det er meget forskellig hvordan en healing føles, da alle er unikke. De fleste oplever at blive virkelig dybt afslappet – og mange mærker summen, sitren, varme i kroppen. Du kan let opleve at se farver og symboler. Du kan også opleve, at du på en måde bliver løftet op, trykket ned eller holdt i hånden.

Du kan kan tydeligt mærke energien bevæge sig rundt i din krop – og du kan ofte mærke en slags temperaturskift. Du mærker, at du bliver dybt afslappet, og at du kommer i en anden mental tilstand. Husk: At uanset om du mærker noget under din healing eller ej, så får du en effekt.

Healingsbehandlingen

Du bliver lagt rigtig godt tilrette på min opvarmede briks – med tæpper og puder. Øjenpude kan være til en stor hjælp, hvis du gerne vil lukke lyset ude, og lade dine øjne slappe af. Stille musik kører i baggrunden, som bidrager til at roen sænker sig.

Under healingen lægger jeg hænderne forskelige steder på din krop, som trænger til opmærksomhed. Du vil opleve, at jeg skiftevis arbejder i de æteriske lag og med din fysiske krop. Den behandling du modtager, er unik for dig.

Efter din healing

Eventuelle smerter og spændinger vil ofte være forsvundet – eller væsentligt formindsket. Du vil opleve, at du har mere i ro i dine tanker, og at kroppen er mere afslappet. Healing har ingen bivirkninger. Du kan godt opleve træthed og lidt ubehag i op til 48 timer efter behandling – indtil din krop har integreret de nye vibrationer og energier. Du kan også opleve, at dine drømme er forstærkede, og at du får indsigter den vej.

Når du er kommet hjem: Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig. Der kan godt lidt tid, hvor du lige skal absorbere healingens effekt og budskaber – så har du spørgsmål, så sig endelig til.

Osho tarotkort
– den dybere indsigt kombineret med healing

Du kan vælge at gå endnu dybere med din healing. Du kan nemlig kombinere behandlingen med et oplæg med Osho tarotkort. De dybe indsigter og rådgivning som kortene leverer, giver dig større indsigt, som kan hjælpe dig til at forstå dig selv bedre – og se det hele med friskt perspektiv.

”Der er ikke en slutning uden en begyndelse, og ikke en begyndelse uden en slutning”.