Mettes Massage giver dig ro og velvære

At sætte tid af til en professionel massage, er, og bliver, en god investering – og ja, det er vanedannende. Du fortjener det bedste, og det er det, du får hos mig. Briksen er varm og blød, musikken blid og hænderne varme.

Hvad er massage?

Traditionelt søger mange af os massage, når vi har smerter. Massage formindsker myoser – de muskelinfiltrationer som mange har, og det kan være meget generende i dagligdagen. Smerter og ømhed i en myoser skyldes den nedsatte mikro-cirkulation i kroppen samt ophobning af affaldsstoffer – begge dele kan massage være med til at afhjælpe.

Når du modtager en god og dyb massage, har det en stor og positiv indvirkning på muskulaturen og kroppens bløde væv. Den vil hjælpe dig med at fjerne spændinger – og give dine ømme muskler smidighed igen.

Massage forbedrer din blodcirkulation, og hjælper dermed blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler, væv og indre organer. Massagen nedbryder affaldsstoffer, som gennem tid er ophobet i muskler – og medvirker samtidig til at opløse og fjerne dem. Det påvirker også dit lymfesystem, således at vævsvæsken får ny næring og ilt. Dit nervesystem beroligeres også af massagen – en effektiv kur mod stress og stress-relaterede sygdomme.

Hvorfor massage?

Massage virker aktiverende på dit blodkredsløb – og massagefriktionen giver dig en øget blodgennemstrømning til muskler og væv, og dermed øges udrensningen af affaldsstoffer. Dette er en af forklaringerne på, hvorfor massage har så positiv en effekt samt at den også øger restitutionen efter en massagebehandling.

Massage virker generelt afslappende og udspændende på muskulaturen og egner sig derfor godt til behandling af smerter, spændinger, hævelser og skader i muskler. Massage kan formindske de smerter som er relateret til muskel- og bindevæv.

Massage giver dig

  • et bedre kredsløb og fordøjelse
  • øget blodgennemstrømning i muskler og væv
  • afbalancering af nervesystemet
  • øget bevægelighed i led og bindevæv
  • større velvære og livskvalitet

Massage formindsker

  • kroniske smerter som spændingshovedpine og lændesmerter
  • ryg- og nakke-problemer
  • hovedpine og spændingshovedpine
  • stress og uro i kroppen

Massage hos mig

Når du modtager en behandling hos mig – så er mit udgangspunkt altid dig. Jeg har mange års erfaring, og ved, at ingen kroppe er ensartet bygget op. Husk at din krop er unik. Måden du har levet på afspejler ofte dine problemer. Kroppen er en som sagt lidt af en “sladrehank”, som sikkert længe har forsøgt “fortælle” dig noget.

Sammen finder vi den rigtige behandling til dig.
Sammen vurderer vi resultaterne – og tilpasser derefter.