Priser

Find din behandling her. Skriv eller send mig en tekstbesked, så finder vi en tid til dig. Husk: jeg har travlt med behandlinger, hvis jeg ikke svarer med det samme. Du kan altid indtale en besked på telefonsvareren eller sende en tekstbesked.

Tag kontakt på: info@mettesmassage.dk
Åbningstider: Mandag - torsdag 08.00 - 18.00
Tidsbestilling: +45 2853 6635
Afbud: 24 timer før – ellers fuld betaling

Rygmassage

Dybdegående massage af din lænd og nedre ryg. på og omkring dine skulderblade samt nakke og hæftninger op til hovedet.
Varighed 30 minutter: kr. 350,-

Luxusryg

Dybdegående massage af din lænd og nedre del af ryg. på og omkring dine skulderblade samt nakke. foran på bryst. omkring kraveben, op langs hals og nakke.
Varighed 45 minutter: kr. 450,-

Hele bagside af krop

Dybdegående massage af dine lægge samt bagside af lår. På muskelhæftninger i balder, lænd og nedre del af ryg. massage på skuldre, nakke og langs kraniekant.
Varighed 60 minutter: kr. 650,-

Helkropsmassage

Dybdegående helkropsmassage af alle dine muskelgrupper – både forside og bagside af krop. Du modtager en særdeles grundig og afspændende behandling af stressrelaterede muskelspændinger.
Varighed 90 minutter: kr. 1.200,-

Voks-behandlinger

1/1 ben inklusiv bikini: kr. 350,-
1/2 ben fra knæ og ned: kr. 175,-
Hårfjerning ryg / mænd: kr. 350,-
Overlæbe + hage + armhule: kr. 150,-

Smukke øjne og bryn

Farve bryn + vipper / inklusiv tilretning: kr. 175,-
Farve bryn / inklusiv tilretning: kr. 125,-
Farve vipper: kr. 125,-

Ansigtbehandling

Japansk facelifting – få din glød tilbage. Dette er en skøn og blid ansigtsbehandling, der giver ro. Japansk facelift løfter, glatter og afspænder dit ansigt. Behandlingen mindsker de finere linjer og rynker, og giver ansigtet en naturlig og vital glød. Behandlingen indeholder: hovedbundsmassage, grøn spirulinamaske, ansigstzoneterapi, akupressur, lymfedrænage med hybenkerneolie med rosenduft, saltsten, fugtmaske, fodmassage og øjencreme.
Varighed 90 minutter: kr. 800,-

Access Bars:

Ro, balance og klarhed. Her får du den blideste behandlingsform, der arbejder via de 32 forskellige energipunkter, der alle løber igennem og rundt om dit hovede. En bar er en energibane mellem to punkter, som er forbundet med centre i din hjerne. Det er her du lagrer de forskellige områder af livets indtryk og aftryk. Via den lette berøring aktiveres alle disse punkter.

Access Bars kan:

  • give dig indre ro, balance og klarhed
  • give dig øget indlæringsevne og forbedret fokus
  • afspænde hele din krop
  • reducere indre stress og tankemylder
  • forbedre din nattesøvn og dit selvværd
  • give dig øget evne til være i nuet

Access Bars forløser gamle energier, tanker, følelser, beslutninger og overbevisninger, som er indsamlet gennem livet. dette kan fastholde dig i et bestemt handle- og tankemønster, som kan stå i vejen for det liv, du ønsker dig. Under behandlingen aktiverer jeg de 32 punkter på dit hovede, som energimæssigt relaterer sig til forskellige områder, som blandt andet er: krop, seksualitet, penge, kontrol, kommunikation, relationer, glæde, sorg, håb og drømme. Du ligger fuldt påklædt på briksen, hvor du bliver berørt meget blidt og forsigtigt på barspunkterne – herved frigøres din energi, og der ryddes op i det, som du er klar til at give slip på. note: du kan med fordel tilvælge tarotkort oplæg sammen med access bars. Dette forstærker din indsigt og forståelse.
Varighed 90 minutter: kr. 800,-

Osho Zen Tarotkort

Få indblik og se nye muligheder. Kortene er baseret på osho zens visdom, og giver dig indblik i udfordringer og blinde vinkler – her og nu. når du modtager hjælp fra kortene, afspejles mulighederne, og giver dig en øget forståelse, som du efterfølgende kan arbejde videre med. Tarotkortene er fyldt med smukke og levende billeder, der hjælper dig med at tune ind på din sensitivitet, intuition, medfølelse, kreativitet, modtagelighed og individualitet. Alt dette assisterer dig med at undersøge ydre begivenheder – derved opnås større klarhed om, hvad der sker inde i dig. Osho Zen Tarot er ikke traditionel tarotlæsning med forudsigelser, men har fokus på ”bevidsthed om nuet”. 
Varighed 60 minutter: kr. 600,-
Varighed 90 minutter: kr. 900,-

Dyb healing

Balance i krop og sjæl. Din krop er et tempel – og du fortjener det bedste. healing handler om at få rettet op på energier, som er blevet blokeret både fysisk, psykisk og sjæleligt. Healing kan føles både køligt og varmt, og det kan føles prikkende eller brusende i blodet. Healing er altid en individuel oplevelse. Det er vigtigt, at du ligger godt og komfortabelt, når du skal have en dyb healing – og det optimale er, at du har behageligt tøj på. Du ligger på briksen med tæpper, puder og krystaller. Under behandling placerer jeg hænderne de steder, som har brug for healing og forløsning. note: du kan med fordel tilvælge tarotkort oplæg sammen healing. Dette forstærker din indsigt og forståelse.
Varighed 60 minutter: kr. 600,-