Tarotkortenes mester

Jeg har arbejdet med Osho Zen Tarot i mange år. Det er dybe og smukke tarotkort, og jeg bliver aldrig færdig med at fordybe mig i deres visdom. Og hvem var Osho så? Osho Rajneesh var en indisk mystiker, guru og åndelig lærer, der skabte den åndelige praksis med dynamisk meditation.

Hvad er Osho Zen Tarot?

Det er sæt af tarotkort med stor mangfoldighed af symboler, farver og tegninger. Kortene er meget smukke og anderledes i deres udtryk end øvrige tarotkort. Osho tarot kort er ikke skabt til forudsigelser, men på et her og nu.

Hvor stammer tarot fra?
Den egyptiske gud Thoth var skrivekunstens gud, og guden Isis repræsenterede clairvoyancen. Det er disse to guder og deres evner, som har inspireret og skabt tarot-traditionen.

Hvordan foregår et oplæg?
Tarotlæsninger kan være yderst nyttige til at give vejledning og klarhed, når du står over for vanskelige beslutninger eller føler dig i tvivl om retningen i dit liv. Jeg lægger et oplæg med Osho Zen Tarotkort, og det gør jeg ud fra et eller flere spørgsmål, som du ønsker svar på. Ud fra kortenes betydning læser, og tolker jeg kortene for dig, så du kan få svar på det, du søger indsigt i.

Før, under og efter Osho oplæg

Før oplægget: Jeg anbefaler dig varmt at præcisere dine spørgsmål – form dem så korte og enkle som muligt. På denne måde får du et mere præcist svar.

Under oplægget: Du kan altid stille et tillægsspørgsmål. Hvis du ikke helt forstår et korts betydning, vil det ofte hjælpe at trække et kort mere – som uddyber og belyser det forrige korts trækning.

Efter oplægget: Jeg anbefaler, at du tager et billede af dine kort, så du genkender og husker de kort, som der blev trukket. Du vil komme til at skulle ”fordøje” tarotkortenes betydning samt de beskeder, som kom under oplægget.

Bagefter: Du er meget velkommen til at stille supplerende spørgsmål, da der let kan dukke tanker og spørgsmål op, som du eventuelt gerne vil have uddybet.

“Alt, hvad jeg ved, er, at jeg intet ved.
Hvis jeg ikke spørger, får jeg ikke svar”.