Yoga retreat

Retreat. Det et ord, som ikke helt dækker alt det, som du oplever på mine yogarejser. Det er så meget mere end bare det. Men én ting er sikker, og det er: det er en givende rejse, der bringer dig tættere på essensen af ”at kombinere yoga, sydens sol og naturen i ét”.

Jeg har fundet et dejligt yogasted ...

og det er på øen Madeira. Jeg har rejst til mange destinationer – og det er øen Madeira, som vandt mit hjerte. Øen kan det meste af det, som vi alle gerne vil opleve på et yoga retreat. Her får du den smukkeste natur og de skønneste vandreture – det hele er krydret med lækker mad, værdifuld kultur og den vigtige solvarme. Det er ingredienser, der smelter alles hjerter.

Øen Madeira ligger midt i Atlanterhavet, og er portugisisk herkomst. Den er kendt for sin Madeiravin, eksotiske frugter og frodige blomster. Det seneste hold af yogier som jeg æren af at have på tur, sagde slet og ret, at de aldrig havde oplevet noget lignende. Alle var klar til at tage rejsen igen. Bonusinfo: Øen har leveret en af verdens største fodboldspillere, og der er Christiano Ronaldo.

Vil du med på venteliste

Vil du vide mere? Er du interreseret i at rejse med? Så spring ned i min nyhedsboks, og tilmeld dig på nyhedsbrevet – for så hører du mere fra mig om kommende retreats, og andre gode sager. Følg også gerne med på min Facebook og Instagram sider (og husk at tilvælge notifikationer).

4-stjernet Porto Mare ved Lidoen – og du et skønt værelse –inklusiv lækker morgenmad. Du får latter, yoga, varme, natur og meget mere.

Her kan du se billederne fra mit seneste yoga retreat på Madeira.

Yoga morgen og aften, vandreture i en storslået natur, mad der nærer, vand der kan plaskes i, hvile og afslapning – og smil og latter, som gør godt: